Winactie: Backstage Comedy Tour

De winnaars van de winactie voor de Backstage Comedy Tour in Schouwburg Het Park zijn bekend! Alle winnaars hebben inmiddels persoonlijk bericht  van ons gekregen. Voor iedereen die niet gewonnen heeft, niet getreurd! Schouwburg Het Park geeft de deelnemers van de Schutz Marathon Hoorn namelijk een leuke korting op de entreeprijs voor de Backstage Comedy Tour. Dan kun je er tegen een gereduceerd tarief gezellig bij zijn!

 

Tijdens de Backstage Comedy Tour zijn er tien verschillende cabaretiers die een stand-up optreden geven op bijzondere plekken in Schouwburg Het Park. Backstage uiteraard: de kleedkamers, het zijtoneel, de werkplaats, de kantoren. Een optreden duurt 15 minuten, daarna ga je weer verder naar de volgende verborgen plek. Met als afsluiter op het hoofdpodium een grandioos optreden van Gavier Guzman. De voorstelling is vrijdag 18 mei a.s. in Schouwburg Het Park, Westerdijk 4, 1621 LE HOORN. De voorstelling begint om 20:15 uur

 

Je kunt de korting via de volgende stappen verzilveren:

 

  1. Ga naar de website (www.hetpark.nl) en kies voor de Backstage Comedytour
  2. Kies tijdens het reserveringsproces voor de prijssoort: Deelnemersaanbieding
  3. Vul in bij 'marathonkorting' de actiecode: marathon18

 

PS als voorbereiding op de wedstrijd op 3 juni 2018 geven wij op 13 mei 2018 ook een training in Schouwburg Het Park! Onder leiding van Bikkel Trainer Ronald Vos en in samenwerking met Sportwinkel Bouchier is er een mooi parcours uitgezet door het theater. Meer informatie hierover volgt gauw. 

De Schutz Marathon

Wordt mede mogelijk gemaakt door: