Schutz Marathon Hoorn 7 juni 2020 afgelast

Beste hardloper,

Vanwege de coronamaatregelen die verlengd zijn tot 1 juni aanstaande is het bestuur van de Schutz Marathon Hoorn genoodzaakt het evenement voor 2020 af te gelasten. Wij hebben alle begrip voor de maatregelen die ons opgelegd zijn ten behoeve van de gezondheid van ons allen. De deelnemers die reeds hebben ingeschreven voor deze editie ontvangen het inschrijfgeld volledig terug.

Namens Bestuur Stichting Marathon Hoorn

Vrijwilligers

De Schutz Marathon Hoorn kan mede dankzij de inzet van ca. 200 vrijwilligers plaatsvinden. Er zijn veel verschillende vrijwilligerstaken, zoals het helpen bij het startgebied, het finishgebied, bij een verzorgingspost, bij het wedstrijdsecretariaat of optreden als verkeersregelaar. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en interesses, dus door deze verscheidenheid aan taken is er voor ieder wat wils.

 

Altijd al een evenement van achter de schermen willen beleven?

Als vrijwilliger beleef je een gezellige dag tijdens ons sfeervolle evenement en tegelijk doe je wat voor anderen. Hierdoor geef je de lopers een kans op een sportieve uitdaging die 5, 10, 21.1 of 42.2 km lang is en die met een persoonlijk record of zelfs met een prijs kan worden beloond. En wat te denken van de kinderen die de Jeugdloop volbrengen? Zij zijn mogelijk nog trotser op hun prestatie dan de volwassenen.

 

Tegenprestatie Schutz Marathon Hoorn

Omdat de organisatie elk jaar weer blij is als de puzzel met de vrijwilligers weer in elkaar kan worden gelegd, krijgt elke vrijwilliger een uitnodiging voor de Schutz Marathon Hoorn vrijwilligersbarbecue. Deze wordt op zaterdag 20 juni as. gehouden. Hiervoor krijg je tijdig een aparte uitnodiging. Voor vrijwilligers is de deelname hieraan gratis (incl. een aantal consumptiebonnen). Hierbij is het ook mogelijk je partner mee te nemen tegen de betaling van een kleine vergoeding.

 

Opgeven als vrijwilliger

Lijkt het je leuk om vrijwilliger te zijn op zondag 7 juni 2020, geef je dan op via de mail. Geef in de mail naam, adres, woonplaats en e-mailadres en telefoonnummer waarop je snel bericht krijgt van de organisatie. Wij zijn heel blij met jou als vrijwilliger want jullie maken de Schutz Marathon Hoorn tot een succes.

 

4
2
3
5

De Schutz Marathon

Wordt mede mogelijk gemaakt door: