Bouchier Park Experience

powered by Bikkeltraining

Ben jij je al goed aan het voorbereiden op je deelname aan de Schutz Marathon Hoorn en wil jij je conditie alvast testen? Dit kan!

 

In samenwerking met sportwinkel Bouchier, schouwburg Het Park en Bikkeltraining Hoorn organiseren wij de BOUCHIER PARK EXPERIENCE! Dit is een unieke kans om onder leiding van Bikkeltrainer Ronald Vos een training te volgen in Schouwburg Het Park. Hierbij zal gebruik gemaakt worden van alle mogelijkheden die Het Park heeft, zoals trappen, het toneel, de coulissen, de zitplaatsen, de parkeergarage en nog veel meer.

 

Dus als je van hardlopen en van theater houdt dan mag jij deze bijzondere uitdaging zeker niet missen! Daarnaast kun je op deze manier alvast kennis maken met het startgebied van de Schutz Marathon Hoorn.

 

Op zondag 13 mei (ja ja, op Moederdag!) zal de training van start gaan om 11.45 uur, je kunt binnen lopen vanaf 11.15 uur. De duur van de training is ongeveer een uur.

 

Voor de kosten hoef je het niet te laten, deze zijn namelijk maar 2,50 euro. Hiervoor krijg je een training gegeven door Ronald Vos van Bikkeltraining, een bijzonder kijkje in Het Park, een ‘goodiebag’ met onder andere een consumptiebon om na afloop een lekkere kop koffie of thee te halen.

 

Het aantal plaatsen is beperkt, 60 maximaal, dus wil je zeker zijn van deelname, schrijf dan snel in via onderstaande link. VOL=VOL!

 

Wij hopen op een heerlijke training!

bk_park
parkrun3
parkrun2
parkrun1

De Schutz Marathon

Wordt mede mogelijk gemaakt door: