Beste hardloper,

Ook in 2021 gaat de Hoorn Marathon helaas niet door. Het bestuur heeft daartoe moeten besluiten omdat naar verwachting de Corona maatregelen voorlopig van kracht blijven. Het handhaven van bijvoorbeeld de 1,5 meter afstand is voor een grootschalig hardloopevenement als de Hoorn Marathon niet mogelijk. Daarnaast zullen de betrokken gemeenten zeer waarschijnlijk geen vergunning afgeven voor het evenement dat begin juni zou moeten plaatsvinden. Het bestuur vindt het jammer dat het ook dit jaar niet door kan gaan maar is ook van mening dat het bestrijden van de Covid-19 pandemie de hoogste prioriteit moet hebben.
Wij verwachten dat in 2022 het evenement wel georganiseerd kan worden en hopen van harte dat jullie dan weer aan de startstreep zullen verschijnen!

Vriendelijke groet,
Bestuur stichting Marathon Hoorn

De Bouchier Bedrijvenloop

De Bouchier Bedrijvenloop kent alleen een voorinschrijving tot en met zondag 17 mei 2020 via de online inschrijving.

Bedrijven kunnen in teamverband meedoen aan de Univé 5 km, Peter Ursem 10 km en Alsema Van Duin Halve Marathon.

De bedrijventeams dienen uit minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers te bestaan.

Waarom meedoen aan de Bouchier Bedrijvenloop?

1 - Op ieder sportief niveau kunt u met uw bedrijf en organisatie meedoen door deelname aan de 5 km, 10 km en 21.1 km (allen maximaal 10 deelnemers).
2 - Gratis dry-fit shirt.
3 - Uw bedrijfslogo op deze website bij ‘Bedrijventeams
4 - Uw bedrijfsnaam op de startnummers van uw team.
5 - Een mooie , onderscheidende groepsfoto voor de start, genomen door onze creatieve fotografen.
6 - Aparte prijsuitreiking voor de onderdelen van de Bouchier Bedrijvenloop; Univé 5 km, Peter Ursem 10km en Alsema Van Duin 21,1km.
7 - Teamprestatie wordt vermeld in de uitslagen op de website en Social Media.
8 - Gezonde, geïnspireerde en gemotiveerde medewerkers binnen uw bedrijf met een gezamenlijk, sportief doel.

U gaat door het inzenden van het inschrijfformulier akkoord met de algemene voorwaarden.

Voor het klassement gelden de netto tijden van de eerste vier gefinishte lopers per team. Het bedrijfsteam met de laagste totaaltijd van de eerste vier lopers is winnaar. De uitslagen komen via www.hoornmarathon.nl beschikbaar.

Voor het klassement gelden de netto tijden van de eerste vier gefinishte lopers per team. Het bedrijfsteam met de laagste totaaltijd van de eerste vier lopers is winnaar. De uitslagen komen via www.hoornmarathon.nl beschikbaar.

Inschrijfgelden

De inschrijfgelden voor de Bouchier Bedrijvenloop van de Schutz Marathon Hoorn:

5 km.: € 160 ex. BTW per team
10 km.: € 205,00 ex. BTW per team
21 km.: € 235,00 ex. BTW per team

De inschrijfgelden worden na sluiting van de voorinschrijving gefactureerd, waarvan de betaling binnen 10 werkdagen op de rekening van Stichting Marathon Hoorn moet zijn bijgeschreven.

Hoe werkt het online inschrijving?

1 - Aanmelden als bedrijf met de volgende informatie: bedrijfsgegevens en gegevens contactpersoon en opgave van het aantal teams op de 5, 21- en/of de 10 km. via het scherm “Inschrijven Bedrijvenloop “Aanmelden” “.
2 - Van het wedstrijdsecretariaat krijgt het bedrijf of organisatie via e-mail een link naar het team-inschrijfformulier met specifieke toegangscode.
3 - Met behulp van de link met de toegangscode kunt u zelf de teamsamenstelling invullen (toevoegen, wijzigen en verwijderen) t/m donderdag 4 juni 2020.
4 - Als u het aantal teams wil wijzigen kan dit per email naar wedstrijdsecretariaat@hoornmarathon.nl.
5 - Wijzigingen van een bedrijfsteam na 4 juni 2020 kunnen uitsluitend worden doorgegeven op zondag 7 juni 2020 bij de wijzigingsdesk binnen bij Schouwburg het Park.

 

bouchier
runcolorteam
peterursemteam
team3
team1
team4
bouchier

De Schutz Marathon

Wordt mede mogelijk gemaakt door: