Voorstelling 'De Marathon' in Hoorn het startschot van de musicalsensatie van 2017.

 

Op zondag 21 mei vindt het gezelligste hardloop evenement van Hoorn plaats. Dit jaar met de start vanaf een nieuwe, unieke locatie in de stad namelijk Schouwburg Het Park! Schutz Marathon Hoorn en Het Park wilden de lopers alvast kennis laten maken met de nieuwe locatie en bedachten daarom een ludieke actie. Als je je vóór 8 februari inschreef voor 1 van de afstanden maakte je kans op gratis kaarten voor de gloednieuwe voorstelling 'De Marathon'

De voorstelling is afgeleid van de bekende en succesvolle film ‘De Marathon’, waarin vier uitgebluste automonteurs de marathon willen gaan lopen om hun garage van de financiële afgrond te redden. De theaterversie is net zo herkenbaar, tragikomisch en oer-Hollands als de film, maar nu doorspekt met nieuwe, rocky nummers van Thomas Acda.heatervoorstelling ‘De Marathon’.

De musical is beoordeeld met louter positieve recensies van 4 -en zelfs 5 sterren. Inmiddels trekt 'De Marathon' in het land volle, uitverkochte zalen in toonaangevende theaters zoals Luxor en De La Mar. Wij mochten getuigen zijn van de geboorte van deze musicalsensatie. Voor ons start van een inmiddels zeer hechte samenwerking met Schouwburg Het Park.

Net als voorgaande edities zal de 13e editie op 21 mei een groots hardloopfeest worden voor Hoorn en omstreken. Het parcours zal door de verhuizing worden aangepast zonder aantasting van het karakter van de loop. Ruim 200 vrijwilligers zorgen voor een optimale verzorging van de lopers bij het neerzetten van hun sportieve prestatie. Gelijk aan de voorstelling en film ‘De Marathon’ gaat het om de recreatieve deelnemers wat iedereen een eerlijke kans op het podium geeft. Schouwburg Het Park en de organisatie van de Schutz Marathon Hoorn zien ernaar uit de ruim 2.500 deelnemers te ontvangen.

Voor meer info kunt u contact opnemen met:

Schutz Marathon Hoorn, Martijn Mengerink via m.mengerink@quicknet.nl en 06-50919189

Schouwburg Het Park, Cynthia Dekker via cynthia@parkhoorn.nl en 0229-291005

De Schutz Marathon

Wordt mede mogelijk gemaakt door: